Българска федерация по Биатлон с нов партньор

05.12.2016 г.

В началото на състезателния сезон федерацията по Биатлон подписа нов партньорски договор с българската фирма “NES Ltd”. Договорът е за 3 години, като предвижда директно подпомагане както дейността на федерацията, така и на спортистите от националните отбори.

 

NES и нейните запазени марки “BURNiT” и “Sunsystem” са на пазара повече от 20 години. Фирмата е изцяло ангажирана в производството на продукти в сферата на възобновяемата енергия, отопление на биомаса и всички видове бойлери.

 

Марките са представени добре както на българския, така и на международните пазари.

 

„От “NES Ltd”ни потърсиха за това партньорство и буквално нещата се развиха за една седмица. Бяхме изненадани от тяхната инициатива, защото всички знаем колко трудно се намират коректни партньори, които да подпомагат спорта в страната.

 

Договорът е за три години, комуникацията между нас е открита, така че се надяваме това да бъде началото на едно добро, бъдещо сътрудничество. Бяхме впечатлени и от мотивите, които изложиха от фирмата по време на първата ни среща. Това е фирма със сто процентово българско участие.

 

Собственикът на компанията г-н Мартин Павлов, започна разговора ни със следните думи „Основната част от нашата продукция се реализира в чужбина, но ние сме Български производител, производството ни е в България, тук живеят нашите служители и семействата ни.

 

Затова и решихме да подпомогнем развитието на спорта именно в България, за начало решихме да започнем с Биатлона, като в бъдеще предвиждаме да подпомагаме и други спортове.“ Вземането на решение от наша страна, беше допълнително улеснено и от факта, че президенът на федерацията (Екатерина Дафовска) вече близо 10 години ползва продукти с марка Sunsystem.

 

Благодарим на NES и в частност на г-н Павлов за протегнатата ръка и се надяваме и други български компании да поемат по този път.

 

Ние като отговорна федерация, както и към всеки друг наш партньорски контракт, ще направим всичко по силите си максимално да допринесем за популяризирането на дейността на нашите партньори, не само в България, но и навсякъде по света.“ завършват коментара си от ръководството на федерацията.

  
 


 

 

Последвайте ни!

 

Генерално класиране Мъже

1 FOURCADE Martin 384
2 BJOERNDALEN Ole Einar 337
3 SCHEMPP Simon 331
4 SVENDSEN Emil Hegle 306
5 FILLON MAILLET Quentin 297
6 SHIPULIN Anton 267
7 BOE Tarjei 263
8 GARANICHEV Evgeniy 236
9 DOLL Benedikt 208
10 DESTHIEUX Simon 200

Генерално класиране Жени

1 SOUKALOVA Gabriela 359
2 DORIN HABERT Marie 345
3 HILDEBRAND Franziska 307
4 MAKARAINEN Kaisa 278
5 WIERER Dorothea 270
6 PREUSS Franziska 256
7 DAHLMEIER Laura 242
8 VITKOVA Veronika 239
9 PIDHRUSHNA Olena 215
10 HAMMERSCHMIDT Maren 205
 

 

Copyright 2017, Българска федерация по биатлон, Всички права запазени